Ce inseamna experienta sPrintBox

Experiența sPrintBox însumează toate elementele unei cabine foto, asupra cărora ne-am pus amprenta pentru a-ți oferi cea mai bună atmosferă.

De la cabina foto propiu zisă, props-urile speciale, fundalurile de calitate sau printul personalizat până la guestbook și greenscreen, toate au fost gândite să lucreze perfect împreună.

Pentru că sunt importante în egală măsură, le-am descris, mai jos, pe fiecare în parte.

Design personalizat

Fotografia printată de la cabina foto este cea care reamintește bucuria unei amintiri fizice. Cât de fain ca fiecare persoană prezentă la evenimentul tău să poată rămâne cu o amintire la purtător, nu doar într-un album digital în care ne uităm poate prea rar.

 

Și pentru că evenimentul tău e unic, creăm un design personalizat care să se integreze în povestea ta. Fiecare design e făcut cât mai curat, astfel încât accentul să pice pe oameni, momente și emoțiile lor.

 

Indiferent de pachetul ales, printurile sunt nelimitate pentru că, pentru noi, valoarea amintirilor nu e matematică.

Sharing station

De ce e util sharing station?

1. În timp ce un grup își printează fotografiile, simultan, alt grup se poate fotografia. Asta înseamnă timp de așteptare redus la jumătate.
2. Îți poți printa sau distribui fotografia preferată oricând pe perioada funcționării cabinei foto.

CONTACT

Props-uri

Cum facem oamenii să se simtă în largul lor și în același timp să se distreze? Prin mesaje faine care te fac să zâmbești chiar dacă nu ai cea mai bună zi.

 

Noi credem că, pentru a te distra în fața cabinei foto, nu trebuie neapărat să ne ascundem în spatele unor măști caraghioase ci să ne aratăm starea așa cum e ea.

 

Chiar dacă îți plac props-urile noastre cu mesaje faine, nu uita că cel mai important e să ai lângă tine persoanele dragi.

Fundalul foto

Fundalul este elementul care pune în valoare un subiect, nu este vedeta. De aceea, este necesar să fie relativ neutru, scopul său fiind nu de a distrage atenția, ci de a face fotografia să arate unitar.

 

Un fundal ideal este uni sau aproape uni. Fără culori tari care atrag atenția, forme care par că ies din capul celor din fața cabinei sau alte elemente care se luptă pentru atenție. Tu, cel din fața cabinei foto ești subiectul, nu el!

 

Fundalurile sPrintBox sunt gândite să ocupe cât mai puțin spațiu și, spre deosebire de un fundal pe stative clasice, au avantajul că nu stau în picioarele invitaților, riscând să se lovească de ele.

Alte optiuni

Vrei mai mult de la experiența sPrintBox? Ai de unde alege.

Fundalul personalizat îți va permite să scoți în evidență tema evenimentului tău.

Magneții foto 10×15 te vor asigura că invitații tăi vor avea mereu amintirea de la eveniment la vedere.

Guestbook-ul este acel album cu fotografii și mesaje de la cei dragi care îți va aduce mereu aminte de eveniment.

 

CONTACT